Gusten 29 bild år
Namn: Gusten/ Ålder: 29 år/ Tillväxt: 168/ Vikt: 63

Vilken dejtingsida skall man välja? Männen är tveksamma till detta då detta oftast inte generar svar, profilbesök eller att mottagaren läser meddelandet.


Benjamin 30 bild år
Namn: Benjamin/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 160/ Vikt: 80

TofflorInte skor, inte strumpor. Ju mer info desto roligare.


Mike 27 bild år
Namn: Mike/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 72

Jag ser sjålv våldigt bra ut men har inte lagt ut dom båsta bilderna och varje kille jag tråffat har sagt att han blivit positivt åverraskad av mitt utseende. En stor del av Internetanvändarna tror att det bästa är de sex som privat publiceras på själva nätet.


Axel 32 bild år
Namn: Axel/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 71

Så mitt råd är att våga ta steget och prata om ni lyckas kommer det att ge er så mycket glädje i livet. Det har jag fårstått.


Celine 21 bild år
Namn: Celine/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 171/ Vikt: 76

Jetzt anmelden und den Traumpartner finden! Fråga om ni ska luncha ihop eller ta en kaffe under fikarasten men var noga med att inte vara för ”på”.


Josef 27 bild år
Namn: Josef/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 163/ Vikt: 62

Telefondejting, tjejer ringer gratis medan killar SKA betala. Denna domän är den lättaste att se och förstå.


Chloe 40 bild år
Namn: Chloe/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 165/ Vikt: 64

I praktiken har sexköpslagen bara betydelse för män. Hur tänker du när du skriver ett första mejl?


Allan 21 bild år
Namn: Allan/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 57

Sen har jag lite samma erfarenhet som Sussi och C. Frågar henne hur läget är.


Reinhold 40 bild år
Namn: Reinhold/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 167/ Vikt: 80

Vi har bara mailats. Jag lovar det funkar.


Hanna 26 bild år
Namn: Hanna/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 162/ Vikt: 58

Jag söker någon som kan köra bil utan att bli psykotisk och som får mig att skratta och som lär sig att jag inte dricker kaffe och vilka skärningar jag har på klänningar. Jag har träffat flera människor här som blivit nära vänner med tiden.


Evald 38 bild år
Namn: Evald/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 62

Universitetets och Tekniska Högskolans närvaro borgar för en vital miljö, rik på kultur och aktiviteter för den som är singel. Vaknade­ upp en dag och kände att något inte stod rätt till i underlivet, jag fick klåda och kände mig svullen och flytningen luktade illa.


Titus 28 bild år
Namn: Titus/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 160/ Vikt: 56

Snart firar vi vår 5 årsdag. Och helst då gärna varannan vecka.


Frank 22 bild år
Namn: Frank/ Ålder: 22 år/ Tillväxt: 162/ Vikt: 73

Jag har nu börjat fundera på om jag ska orkar älskar någon som sällan visar eller sig något kärleksfullt till mig. Han vill VERKLIGEN bryta sitt tidigare beteende, han vill lätta på sitt hjärtat, finns inget bättre än öppen diskussion om man nu vill skapa en riktig relation, om så är fallet bör hon även öppna upp och delge sina ”misstag”, kan bli riktigt bra!


Zoey 18 bild år
Namn: Zoey/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 160/ Vikt: 51

Här granskas alla ansökningar manuellt för att säkerställa en seriös stämning bland medlemmarna. Kände att jag behövde få iväg en kommentar!