Zelda 39 bild år
Namn: Zelda/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 66

Jag talade med hennes syster och hon rådde mig att köpa ett par handskar. Jag och en kompis skrev en varsin profil en kväll efter några glas, vi skrev totalt oseriöst och nämnde ingenting som stämde längst ner skrev vi att folk som inte förstår ironi ska inte göra sig besvär.


Emilio 39 bild år
Namn: Emilio/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 180/ Vikt: 69

Det finns massor med killar där ute som inte har några problem med att man har barn, det gäller bara att träffa dem och ta det lite lugnt fram. Annars är det mest folk runtomkring som ställer sig frågande; de undrar vad jag ska med en gubbe till.


Erna 37 bild år
Namn: Erna/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 74

Finns en bok som heter Nextopia som handlar om vår strävan efter något som alltid är lite bättre. Det gör att besvären ofta kommer tillbaka i ny form.


Dante 21 bild år
Namn: Dante/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 164/ Vikt: 79

Då är vi inne på den andre ingridiensen internet. Ibland behöver förälskelse tid på sig.


Casper 38 bild år
Namn: Casper/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 73

Men kanske år jag inte ådmjuk angående detta, jag vet inte. För 100 Badoo-credits går det att få sin profil placerad i toppen på listan.


Aston 26 bild år
Namn: Aston/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 180/ Vikt: 63

Jag drar med samma åppningsfras får samtliga. Du mЅrker nog nЅr du hittat den rЅtta.


Ella 28 bild år
Namn: Ella/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 171/ Vikt: 51

Ewa Katarina Holbye: Män är fortfarande lite oftare otrogna än kvinnor. Får se hur det blir når vi måts i verkligheten.


Hannes 25 bild år
Namn: Hannes/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 162/ Vikt: 54

Har på grund av ett infall får några veckor sedan reggat mig på ett par dejtingsidor på internet, dår det ju ofta ingår nån veckas gratis medlemsskap. Om du visste att du inom ett år skulle dö plötsligt – skulle du ändra något i ditt liv nu?


Jennifer 20 bild år
Namn: Jennifer/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 155/ Vikt: 53

Oavsett loggade jag in (första gången på typ 4 månader) och vem ser jag som online där. För de flesta män är det dock ett alldeles för stort steg att ta tag i det här på egen hand, att börja från noll.


Elias 21 bild år
Namn: Elias/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 155/ Vikt: 58

Först, jag har varit med här i perioder från och till i sju år. Fårut sa han ja till alla mina fårslag men kom aldrig med initiativ sjålv.


Christopher 20 bild år
Namn: Christopher/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 166/ Vikt: 79

Parasitisk livsstil (lever på andras arbete och pengar) Beräknande (medvetet utstuderat våld) Manipulativ (t. Enligt en färsk undersökning av kondomtillverkaren Durex har singaporianerna i dagsläget mindre sex än nästan alla andra folk i världen.


Mina 40 bild år
Namn: Mina/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 159/ Vikt: 57

Ge det lite tid att komma igång och försök ta allt med glimten i ögat. Till skillnad från min kille kunde jag prata om allt med den här mannen, och det kändes härligt.


Yara 27 bild år
Namn: Yara/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 164/ Vikt: 58

Jag fick ingen möjlighet att välja. För att personen förmodligen inte har någon plan att göra ert häng långsiktigt.