Boris 23 bild år
Namn: Boris/ Ålder: 23 år/ Tillväxt: 158/ Vikt: 72

Det känns nästan läskigt! Kriminella tjejer år det nåt speciellt med, men skulle inte prata så mycket med dom.


Jesper 34 bild år
Namn: Jesper/ Ålder: 34 år/ Tillväxt: 168/ Vikt: 61

Sex är den tydligaste och djupaste formen av närhet och som är lätt att ta till. Copyright © 2014 www.


Gudmund 29 bild år
Namn: Gudmund/ Ålder: 29 år/ Tillväxt: 161/ Vikt: 71

På kvällarna när min man satt framför tv:n låg jag i sängen en trappa upp och sms:ade. Firstdate är en lite nyare sajt med massor av aktiva medlemmar.


Villemo 37 bild år
Namn: Villemo/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 163/ Vikt: 71

Många såg man läste inte ens mailet. You can let go of those thoughts about what could have been, and start thinking about “what is” instead.


Adèle 36 bild år
Namn: Adèle/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 164/ Vikt: 51

Men efter att ha blivit utskällt och kallad både för det ena och det andra ett antal gånger, så slutade jag… Och när jag uttryckligen skriver i min presentation att enbart flörtar inte kommer att besvaras, så känns det ju inte som om människan ens har brytt sig om att läsa profilen innan han skickar en flört… så dem ignorerar jag bara. Vad är att vara jag och hur bäst tonar jag in någon annan?


Elmedina 38 bild år
Namn: Elmedina/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 167/ Vikt: 60

Och hon skrev att hon behöver väldigt mycket tid för att tenka och landa i sig själv men hon hoppas att vi kan va goda vänner. De måste sedan ge sitt medgivande till att finnas med på listan.


Katarina 30 bild år
Namn: Katarina/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 80

Skaparna till hemsidan tar sidan seriöst och kollar personligen upp alla nya profiler för att undvika falska profiler. Jag är verbal i brev, vältalig och stavar fan i mig rätt i mailen så det borde framgå att jag inte slutade skolan efter 7:an.


Gina 37 bild år
Namn: Gina/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 74

Målgrupp 40 - 60 år. Jag tvingas ofta till långa förklaringar åt män som tror att nätdejting innebär relationssökande.


Andy 31 bild år
Namn: Andy/ Ålder: 31 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 80

En tjej tråffar en kille på random place IRl. Ni får sänka ribban,annars så kommer ni aldrig hitta någon.


Henrietta 27 bild år
Namn: Henrietta/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 64

Kontakta oss du ska nu! Om det har med ytlighet att göra skulle jag inte vilja påstå, eftersom jag inte ser mig själv som särskillt ytlig, och varken på krogen eller på nätet skulle fortsätta en konversation i "dejtandets-tecken" om jag inte fann personen attraktiv.


Edwin 29 bild år
Namn: Edwin/ Ålder: 29 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 70

Jag vet inga som är så noga med skydd och att testa sig som just polysar, faktiskt. Så satsa på den miljö du trivs bäst i.


Inez 28 bild år
Namn: Inez/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 155/ Vikt: 63

Då har du kommit rätt, här är Sveriges tre bästa dejtingsidor enligt mig:1. Här reglerar det relativt höga priset nivån och målsättningen hos medlemmarna.


Vera 19 bild år
Namn: Vera/ Ålder: 19 år/ Tillväxt: 170/ Vikt: 75

Lockande och tidsbegränsade gratiserbjudanden har alltid varit ett sätt att vinna nya kunder. Han grät å sa att han inte förstod hur en människa kunde vara så elak.


Annie 18 bild år
Namn: Annie/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 178/ Vikt: 66

Ytterst enstaka ggr har tjejer utan barn mellan 20-30, medelsnygga el snyggare och smala svarat mig. Men Qruiser är mycket mer än så: För din egen Dagbok De som besöker dig kan skriva hälsningar i din Gästbok Lägg upp dina bilder i ditt Fotoalbum Gå med i någon av de tusentals Klubbar som finns på Qruiser eller starta din egen!