Mikaela 21 bild år
Namn: Mikaela/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 67

Den här bruden åker fett bort, henne behöver ni inte rösta på. Ingen kondom innebär att man är fullt utsatt för alla typer av könssjukdomar.


Agust 36 bild år
Namn: Agust/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 159/ Vikt: 76

Hans positiva sidor överväger hans negativa men visst är det slitsamt! Om du stöter på något som inte är tillåtet så rapportera det helt enkelt genom att klicka på rapporteringsknappen som är placerad på användarens webcam-fönster.


Amelie 39 bild år
Namn: Amelie/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 161/ Vikt: 80

Sorg är kärlekens pris. Jag visste inte vad jag skulle tro förän jag kom hem och fick ett sms från henne där hon har väldigt svårt att få känslor för killar även om hon tycker jätte mkt om personen i fråga och att hon försökt låta tiden gå och hoppats på att känslorna för mig skulle komma men hon tyckte att "det känns lite som att vi bara ska vara vänner eller hur känner du?


Krister 37 bild år
Namn: Krister/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 170/ Vikt: 74

Vi får träffa forskarna som tror sig ha nyckeln till hur det perfekta kärleksparet matchas ihop, och vi får veta varför vi tror oss gilla personer med visst utseende. Ställ gärna frågor, dela med dig av dina erfarenheter och problem – jag läser allt!


Gry 30 bild år
Namn: Gry/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 171/ Vikt: 57

Varför är det så svårt att hitta kärleken? Det låter mycket båttre att såga att vi fortfarande kan tråffas och ha kul tillsammans, ån att vi kan tråffas och knulla.


Lilith 27 bild år
Namn: Lilith/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 173/ Vikt: 51

Efter att man betalt det är all kommunikation mellan de båda personerna gratis. Jag förklarade att jag varit singel i tre månader och han sken upp som en sol!


Lykke 20 bild år
Namn: Lykke/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 63

Sätt er på ett café med stora fönster och titta på folk som passerar förbi 14. Jag kan inte förstå hur jag kan vara så lyckligt lottad att få träffa denna kvinna fastän jag är gift.


Hadi 27 bild år
Namn: Hadi/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 54

Vi satt länge igår och försökte kolla upp men det var ju som att leta efter en nål i en höstack… Kanske någon mer därute som tror det är min Janne ni pratar med, haha! Men annars skulle jag inte tveka, pratade med en kvinna som var 49år för några veckor sedan, hur snäll som helst, dock var hon en gold-digger och jag har inte så mycket gold att erbjuda.


Åke 38 bild år
Namn: Åke/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 179/ Vikt: 51

Tips för dig som nätdejtar Nätdejting för dig som är 40, 50, 60+ Om du är äldre än 45, kanske du inte tror att nätdejting är något för dig. Och eftersom jag rörde mig i ett sådant umgänge så kunde jag identifiera det här behovet.


Ellis 18 bild år
Namn: Ellis/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 161/ Vikt: 70

Vi blev särbos och hitta tillbaka till varandra. Jag ignorerade tråkiga mail som uppenbart var massutskick men ja, jag svarade på mail som ställde frågor.


Kira 28 bild år
Namn: Kira/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 78

Det Ѕr enkelt att komma igЅng med singeldejtning hos oss! Eller rättare sagt, dejta japan bakom Spider-Man 2099.


Elise 24 bild år
Namn: Elise/ Ålder: 24 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 67

Dejtingsajter; dejtingsajter i hela sverige och hur till hitta hur i hela sverige och tårta date, enda gay dating cafe, presentation av världen. Datum: 10 april 2016.


Rahaf 21 bild år
Namn: Rahaf/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 76

Sveriges övriga medier hakade på och drevet var igång. På senare tid har jag dock bårjat kontakta åven lite åldre kvinnor och responsen har varit som natt och dag.